Keresés a blogban

090902. Uccsó MERSZ este


Ltölthető full méretű wallpaper
háttérkép 090902.


-A rossz fényviszonyokon túl a relatív sok (három) esés ami negatívum volt tegnap. Pár kép készült a törött motorokról, mikor a dögszállító behozta. Egyik se tűnt nagyon összecsukottnak, remélem egyik motorosnak se lett komoly baja.

-Remélem mindenki elégedett a poszterek nagyításokkal. Aki még szeretne, az ne habozzon, írja össze a róla vagy a barátjukról/barátnőjükről ;-) készült legjobb képeket. Bár még jóval odébb van, de ne feledkezzetek meg róla hogy az évzáró bulin adom át a naptár rendeléseket.

-Örülök hogy ilyen sokan voltunk. Sajnálom hogy MERSZ részről vége a szezonnak, pedig az időjárás miatt még bőven belefért volna néhány alkalom. Akik közutaznak, azok legyenek óvatosak, mert a pályán megszerzett rutinnak csak egy részét tudják hasznosítani. Akik azt a tempót akarják tolni közúton, mint a ringen, azok sokszor nagyobb kockázatot vállalnak, mint gondolnák. Ott se bukó tér, se kavicságy, se mentő nincs jelen. Viszont van szembeforgalom, figyelmetlen autósok, vízátfolyások, gödrök, olajfoltok, és még hosszan sorolhatnám!

galéria #1
galéria #2
galéria #3
galéria #4
galéria #5
egyéb képek

Találkozzunk jövőre is!
szevasztok
Bonus as. Cserkúti György

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése